Ofertas de trabajo

Para subir tu CV es necesario que lo hagas a través de este formulario, donde deberás adjuntar  un archivo en formato pdf y obligatoriamente tendrás que poner la referencia de la oferta en el campo que lo indique.

Operari de Neteja 10H Referencia Oferta : 0101/2024 Lloc: Castelló de la Ribera Llocs Vacants: 1 Funcions: Neteja Lloc de treball en Pol. Ind. el Pla de Castelló de la Ribera. Condicions: Contracte estable. Contracte a jornada parcial de 10 hores setmanals. Jornada de treball: dilluns de 07.00 a 09.00, dimecres de 07.00 a 12.00 i divendres de 07.00 a 10.00 del matí.
Operari de Neteja 30H. Referencia Oferta : 0100/2024 Lloc: Castelló de la Ribera Llocs Vacants: 1 Funcions: Neteja oficina, zones comunes i magatzem Requisits: Imprescindible vehicle propi. Valorable estar en possessió del Certificat de Discapacitat però no és requisit imprescindible. La persona ha de tindre autonomia personal , perquè a la nit no hi ha supervisió directa. Condicions: Contracte de substitució per baixa de llarga duració. Contracte a jornada parcial de 30 hores setmanals de 02.30 a 08.00. Salari 16.000 – 17.000 € bruts anuals per jornada completa.
Auxliar d'Ajuda a domicili a Algemesí, Alginet, L'Alcúdia, Carlet, Benimodo, Alzira i voltants en període vacacional Referència oferta: 0099/2024 Requisits: -Disposar de titulació (CFGM Cuidats Auxiliars d'Infermeria o Certificat de professionalitat). -Experiència en l'Ajuda a domicili. -Habilitats socials en l'atenció a la persones. -Disponibilitat horària. -Vehicle propi i permís de conduir. Condicions: -Contracte a jornada completa.  
Espinyolador/a, escorxador o carnisser/a en línia de producció. Referència oferta: 0098/2024 "Deshuesador/a, matarife o carnicero/a en línea de producción" Lloc: Benifaió Funcions: 1. Desenvolupar les funcions pròpies del treball de serrat: − Dur a terme el serrat del producte segons l'estàndard marcat. − Muntar i desmuntar l'equip (serra) tant a l'inici com al final de la tasca i en les neteges intermèdies. − Classificar el producte que deriva de l'activitat (*codillos) segons el pescat efectuat. − Revisar i gestionar la presència de cossos estranys en el producte abans que se serre.   2. Desenvolupar les funcions pròpies de la línia de desosse: − Dur a terme el desosse del producte (margalló i canilla) segons l'estàndard marcat. − Retirar el tendó, en el cas del desosse de la canilla, i gestionar-lo segons corresponga (cubeta individual) − Classificar el producte que deriva de l'activitat (codillos) segons el pescat efectuat. − Realitzar el comptatge de les peces realitzades mitjançant el comptador amb polsador i registrar la producció horària en la plantilla diària de producció corresponent.   3. Desenvolupar les funcions pròpies del treball de pelat/poliment:   Requisits: Estudis mínims: Educació Secundària Obligatòria Experiència mínima: Almenys 1 any realitzant les funcions del lloc. Experiència en cort de producte carni amb ganivet, serra i/o guillotina en línia de producció. Imprescindible resident en: Província Posat Vacant Coneixements necessaris: − Carnisseria − Ganivet − Alimentació − Control de Qualitat − Peces − Traçabilitat Condicions: Horari: Torns rotatius de Dilluns a Divendres: M i T Salari: 19.000€ - 22.000€ Brut/any Tipus de contracte: indefinit, jornada intensiva – indiferent Beneficis socials: Comentarem en entrevista
Auxiliar d'Ajuda a domicili Referència oferta 0097/2024 Lloc: Guadassuar Requisits: -Disposar de titulació (CFGM Cuidats Auxiliars d'Infermeria o Certificat de professionalitat). -Experiència en l'Ajuda a domicili. -Habilitats socials en l'atenció a la persones. -Disponibilitat horària. -Vehicle propi i permís de conduir.
Manyà (cerrajero)  amb coneixements de Soldadura Referència Oferta : 0092/2024 Lloc: Albalat de la Ribera Llocs Vacants: 1 Requisits: Coneixement amb treballs de soldadura en acer galvanitzat i inoxidable Condicions: Contractació a jornada completa. Horari de treball de 7.30 a 15.30 Salari segons conveni.
AutoOcupació Traspàs Forn Referencia Oferta: 0095/2024 Lloc:Mareny Barraquetes Condicions: Traspàs negoci forn amb maquinaria inclosa 60,000€ Lloguer local negoci (Forn) + més vivenda 1500€ / mes Contacte: prospeccio@consorcidelaribera.com
Cambrer Referència: 0094/2024 Lloc: Perellonet Llocs Vacants: 1 Condicions: Contractació a jornada completa, durant 2 mesos (juliol i agost).
Personal Recursos Humans Referència: 0093/2024 Lloc: Carlet Llocs Vacants: 1 Requisits: Es valorarà experiència en el lloc a cobrir Formació en RH concorde al lloc de treball. Funcions: Gestió de RH de l'empresa Condicions: Contractació a jornada parcial, en horari de 09.00 a 14.00 Salari segons conveni.
Personal de Neteja.  Referència 0092/2024 Lloc: Zona Carlet Llocs Vacants: 1 Requisits: Es valorarà experiència. Imprescindible vehicle propi. Funcions: Neteja Condicions: Horari de dilluns a divendres. Contractació a jornada parcial, amb contracte de 30 hores. Salari segons conveni.
Operari de Neteja. Referencia Oferta : 0089/2024 LLoc: Antella Funcions: Neteja i desinfecció del mobiliari i les zones dels centres escolars assignats. Les aules, els corredors, els banys, les oficines, les sales de reunió, gimnàs, etc. Requisits: Capacitat de treballar de manera independent i com a part d'un equip. Coneixements de protocols i productes de neteja, desinfecció i maquinària. Experiència prèvia i continuada en treballs de neteja. Valorable estar en possessió del Certificat de Discapacitat igual o superior al 33%. Condicions: Contracte de substitució de vacacions de juliol a setembre amb possibilitat de continuar després. Contracte a jornada parcial de 20 hores setmanals de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00. Contractació segons conveni de neteja.
Repartidor en Furgoneta. Referencia Oferta : 0088/2024 Lloc: Montroy Funcions: Càrrega i descàrrega del producte a servir Preparació de demanats Seguiment de rutes segons l'APP Tracte amb els clients Cobraments en efectiu Manteniment i neteja del vehicle Requisits: Permís de conduir en vigor Gran capacitat de treball en equip Tindre sentit de l'orientació i capacitat per a buscar rutes alternatives Ser puntual i organitzat/a Tindre do de gents
Peó de Magatzem. Referencia Oferta : 0086/2024 Lloc: Montroi Funcions: Classificació d'ous Preparació de comandes Càrregues i descàrregues de camions Labors de granja i neteja en general   Requisits: Habilitats d'organització Capacitat de treball en equip Permís de conduir B1
Operari/a de Neteja.Referència Oferta : 0085/2024 Lloc: Cullera Llocs Vacants: 2 Funcions: - Tasques de neteja i manteniment. Requisits: -Experiència prèvia en treballs de neteja i manteniment -Flexibilitat horària per a treballar en diferents horaris. -Responsabilitat i compromís -Permís de conduir -Residència Cullera i voltants. Condicions: -Contractació a jornada completa. -Duració 3 mesos (15 de juny al 15 de setembre).
Tractorista. Referència Oferta : 0084/2024 Lloc: Carlet Funcions: Cultius de cítrics, caqui, hortícoles i advocats. Aplicació de tractaments i tasques complementaries agrícoles. Tèrmit d’Alginet, L’Alcúdia, Benimodo, Catadau i Carlet. Requisits: -Experiència prèvia com a tratorista -Carnet ROPO (Fitosanitaris) Condicions: -Contractació indefinida. -Retribució negociable en funció de la canditura i l’experiència acreditada.
Envasador/a de flors comestibles Referència oferta 0083/2024
Lloc: Massalavés
Funcions:
-Tría i selecció de producte. -Envasament manual del producte acabat. -Ordre i neteja. -Comunicació al responsable de qualsevol anomalia -Compliment de normativa en matèria de qualitat, seguretat alimentària i prevenció de riscos laborals
Condicions:
  -Contracte a jornada completa
  -Horari: de 9-17.30h (en estiu pot variar)
  -Treball de dilluns a divendres
  -Salari segons conveni
Repartidor en Algemesí. Referència oferta 0080/2024.
Empresa: Burger Film
Lloc: Algemesí
Funcions: -Repartiment de demanats Requisits: -Disposar de carnet de ciclomotor Condicions: -El ciclomotor per al repartiment l'aporta el negoci -Contracte a jornada parcial (Caps de setmana) -Salari segons conveni
Cambrer. Referència oferta 0079/2024. Empresa: Burger Film Lloc: Algemesí Llocs Vacants: 1 Funcions: -Atendre Clients -Presa de comandes -Servir plats Requisits: -Disposar d'experiència d'almenys 6 mesos. Condicions: -Contracte a jornada parcial (Caps de setmana) -Salari segons conveni
Empresa: Dismuntel Lloc: Algemesí Llocs Vacants: 1 Funcions: • Coneixements de bateries de liti a nivell de cel·la, mòdul i packs i de paràmetres d'estimació dels estats de bateries. • Ser capaç d'utilitzar equips comuns de prova de bateries. • Disseny i configuració de l'electrònica per a bateria de Liti (BMS, proteccions, parametrització, IoT, etc.). • Parametrització i configuració de BMS basats en Ca-Bus. • Muntatge d'equips d'assaig, cablejats, armaris elèctrics, etc. • Preparació i realització de test funcionals en bateries de la família del liti concorde a les especificacions. • Adquisició de dades i postprocessament, anàlisi de resultats i generació d'informes de prova. • Configuració i parametrització de carregadors per a bateries de Liti. • Documentació d'assajos. • Verificació i validació dels nous sistemes de bateries. • Posada en marxa de bateries en clients. • Generació de documentació tècnica necessària per a la fabricació. • Comunicació amb clients (Assistències tècniques, comunicació Post-Venda). • Creació d'informes. • Assistència a reunions. Requisits: • Formació universitària en Enginyeria Electrònica o similar. • Experiència en l'anàlisi i/o desenvolupament dels sistemes que componen un sistema d'emmagatzematge energètic basat en liti. • Experiència en projectes d'enginyeria relacionats amb electrònica de potència, automoció, desenvolupament, disseny i testing de sistemes del vehicle elèctric. • Experiència en disseny electrònic en automoció, electrònica de consum/potencia. • Capacitat per a dissenyar cablejats elèctrics concorde a requisits establits. • Capacitat de maneig d'instrumentació electrònica de laboratori. • Nivell d'anglés adequat per a realitzar documentació i tindre reunions tècniques. • Capacitat de treball en equip. • Autonomia i flexibilitat. Condicions: • Horari de Dilluns a Dijous de 8.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 i Divendres de 8.00 a 15.00. • Estabilitat en una empresa de creixement. • Salari en espècie. • Horari intensiu alguns mesos. • Salari fix competitiu + salari variable
Empresa: Congrual (Contenedores y Grúas Algemesí S.L.U) Lloc: Algemesí Llocs Vacants: 1 Funcions: ▪ Operacions de soldatge i muntatge de carrosseries i instal·lació d'equips sobre vehicles industrials (grues hidràuliques, equip de ganxo, portacontenidors, plataformes o cistelles elevadores, etc.). ▪ Garantir un ús i manteniment adequat dels equips i maquinària per a evitar qualsevol incidència en el programa de producció i assegurar la màxima seguretat i salut en el treball. Requisits: ▪ Valorable Formació Professional en especialitats mecàniques (soldadura i caldereria, mecanitzat, fabricació mecànica, mecatrònica, carrosseria, automoció etc.) ▪ Experiència en fabricació i muntatge de carrosseries i instal·lació d'equips sobre vehicles industrials (grues hidràuliques, equip de ganxo, portacontenidors, plataformes o cistelles elevadores, etc.). ▪ Resident a Algemesí o voltants. Condicions: ▪ Contracte estable. ▪ Jornada completa en horari matí i vesprada. ▪ Retribució segons vàlua.
Beca del ICEX gestionada per Arvet (Agrupació Espanyola d'Empreses Exportadores) a "Belgrad (Sèrbia)" Referència oferta 0074/2024. BECA ICEX Empresa: Balkania Ceramics (https://balkaniaceramics.com/) Lloc: Belgrad (Sèrbia) Llocs Vacants: 1 Funcions: Detallades es realizán en tres etapes que abasten la duració de tota la Beca. Etapa 1 - Fase inicial Anàlisi sectors d'empreses nacionals exportacions i mercats Ferramentes i Aplicacions Etapa 2 - Avanç d'activitats orientades al comerç exterior Coneixement de la demanda en destí Col·laboració en Esdeveniments i Jornades Anàlisis, cerca d'informació i tractament de dades Suport a la delegació en l'exterior Etapa 3 - Revisió objectius inicials i repàs de l'aprenentatge S'àmplia la informació en document PDF adjunt de la Beca. (Per a Publicar amb l'OFERTA Beca) Requisits: -Titulació Universitària -Nivell alta d'Inglés, mínim nivell B2 Condicions: - 22.000 € / bruts any
Disseny Gràfic i Màrqueting Digital a l'empresa Carles Faus d'Arquitectura amb Referència oferta: 0072/2024. Empresa: Carles Faus Arquitectura Lloc: Alzira Llocs Vacants: 1 Funcions: -Elaboració de l'estratègia de màrqueting a continuar tant en línia com offline. A nivell nacional i internacional. -Potenciar i mantindre el brànding de l'empresa mitjançant la implementació de diferents llenguatges visuals. -Pensar i crear contingut creatiu atractiu per a ús en els diferents canals digitals. -Complementar a l'estudi amb una disciplina nova, totalment diferent a l'arquitectura. -No tindre por a l'experimentació, a la innovació, ni al fracàs. Requisits: -Cicle Formatiu Grau Superior o estudis relacionats en disseny gràfic i màrqueting digital. -Imprescindible nivell d'anglés. Es valoraran altres idiomes. -El lloc de treball és presencial i se situa en l'estudi d'Algemesí. -Es valorarà residència pròxima al lloc de treball.
Empresa: OK Aventuras Llocs Vacants: més de 1 Funcions: - Guia per a realitzar activitats d'aventura (Caiac, Paddlesurf, barranquisme, vies ferratas, etc) Requisits: Disposar d'alguna d'estàs titulacions: -Tècnics de grau mitjà de guia al mig natural (TECO) -Tècnics de grau superior d'ensenyament i animació soci esportiva (TAFAD) -Llicenciats en ciències de l'esport o tècnics esportius segons especialitat Condicions: -Període de treball juny a setembre. -Compatible per a estudiants o gent que estiga *opositando.
Operari/a de magatzem amb minusvalidesa a l'empresa Artago Secure S.L amb Referència oferta 0069/2024. Lloc: Carlet Empresa: Artago Secure SL Llocs Vacants: 1 Funcions: -Lloc en el magatzem en l'àrea de de empaquetat i acoblat de components i productes. -En el lloc de treball es necessita moure xicotetes càrregues dels productes empaquetats mai superiors als *15kg. Requisits: -Adaptabilitat / Polivalència als diferents llocs de treball. -Minusvalidesa: mínim 33% -Experiència en magatzem almenys 1 any -Es valora disposar del carnet de carretoner Condicions: -Contracte a jornada completa -Salari de 1.200€ - 1400€ al mes
Lloc: Carlet Empresa: Artago Secure SL Llocs Vacants: 1 Funcions: -Comerç internacional i del màrqueting per al departament d'exportació. -Gestió dels comptes de Amazon Seller a nivell internacional (els Estats Units, Mèxic, Austràlia, Alemanya, França, Itàlia, el Regne Unit, etc..). Requisits: -Domini de l'anglés i francés -Coneixements de màrqueting, comerç internacional i comerç electrònic en *Amazon. -Experiència en Màrqueting (1 any Desitjable) -Comerç internacional (1 any (Desitjable) Condicions: -Possibilitat de passar a contracte indefinit -Contracte a jornada completa -De dilluns a divendres -Programa de formació -Salari de 18.000,00€-24.000,00€ a l'any -Prima per objectius -Presencial
Electromecànic a l'empresa Indústria de Resines Ecològiques Sostenibles amb la Referència de la oferta: 0067/2024 Lloc: Alberic Empresa: Indústria de Resines Ecològiques Sostenibles Llocs Vacants: 1 Funcions: -Realitzar el manteniment preventiu i correctiu dels equips electromecànics de l'empresa. -Diagnosticar i solucionar avaries en els sistemes elèctrics, electrònics i mecànics. -Realitzar reparacions i ajustos en els equips i maquinàries. -Realitzar inspeccions periòdiques per a garantir el correcte funcionament dels equips Control sobre el consum de material i ferramentes Requisits: -FP II / Cicle Formatiu Grau Superior: MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC o similars -Experiència mínima de 2 anys en manteniment electromecànic -Capacitat per a realitzar diagnòstics i reparacions en maquinària industrial -Coneixement de normes de seguretat i protocols de manteniment -Disposar de permís de conduir tipus B -Molt valorable disposar de: carnet RITE, carnet d'instal·lacions tèrmiques, carnet de baixa tensió i coneixement de soldadura Condicions: -Jornada completa -Torns rotatius -Contracte indefinit -Disponibilitat Immediata
Maquinista a l'empresa Indústria de Resines Ecològiques Sostenibles amb la Referència oferta 0066/2024. Lloc: Alberic Empresa: Indústria de Resines Ecològiques Sostenibles Llocs Vacants: 1 Funcions: -Maneig i control de maquinària industrial fixa -Realització dels comunicats de producció indicats des de la planificació. -Realització dels controls de qualitat del producte segons les indicacions realitzades -Neteja i orde de màquina i àrea de treball. Requisits: -Experiència mínima de 2 anys -Carretó frontal i pont grua -Vehicle propi per a poder desplaçar-se al lloc de treball. -Coneixements d'Electromecànica Bàsica. Condicions: -Contracte indefinit -Horari rotatiu -Salari segons conveni  
Peó indústria Plàstic per a l'empresa Indústria de Resines Ecològiques Sostenibles d'Alberic  amb Referència oferta 0065/2024.   Lloc: Alberic Empresa: Indústria de Resines Ecològiques Sostenibles Llocs Vacants: 1 Funcions: -Separació i classificació manual de residus de plàstic. -Alimentació cinta transportadora, preparació per a procés de rentada. -Neteja regular del lloc de treball, de les zones d'emmagatzematge i de contenidors del procés de depuració d'aigua. -Paletitzar el producte acabat -Comunicar a l'encarregat de línia qualsevol anomalia, bé siga sobre el producte, el seu envasament o sobre el funcionament de la línia. -Altres tasques generals en funció de la producció Requisits: -Capacitat per a treballar en equip. -Habilitats de comunicació efectiva -Valorable: Maneig de carretó. -Experiència en fàbrica, així com en producció en cadena. -Experiència en el sector del plàstic o en recuperació de residus. -Residència en voltants Condicions: -Torns rotatius -Contracte temporal/indefinit...
Operari/a Neteja Centres Escolars. Referència oferta: 0063/2024 Lloc: Sollana Empresa: Grup Osga Llocs Vacants: 1 Funcions: -Neteja i desinfecció del mobiliari i les zones dels centres escolars assignats. Les aules, els corredors, els banys, les oficines, les sales de reunió, gimnàs, etc.,. Requisits: -Capacitat de treballar de manera independent i com a part d'un equip. -Coneixements de protocols i productes de neteja, desinfecció i maquinària. -Experiència prèvia i continuada en treballs de neteja. -Certificat de Discapacitat igual o superior al 33% Condicions: -Contracte a jornada parcial de 20 hores setmanals -Horari de dilluns a dijous de 16h a 20h i divendres de 15h a 19h -Contracte temporal amb possibilitat de continuïtat segons vàlua. -Salari segons conveni de neteja. -Disponibilitat Immediata
Operari Producció. Referència oferta 0062/2024 Lloc: Carlet Empresa: Anitín Pans Especials Llocs Vacants: 60 Funcions: Treball en totes les fases del procés de producció. -Tasques de tría, empaquetat del producte i control de l'etiquetatge. -Tasques de neteja en totes les fases del procés de producció. Requisits: -Experiència mínima no requerida. -Coneixements necessaris: Empaquetat Tría Etiquetat Alimentació Producció Rebosteria. Neteja -Polivalència per a fer el treball en diferents fases del procés de producció -Vehicle per a desplaçar-se al lloc de treball. Condicions: -Contracte temporal amb possibilitat de conversió a indefinit -Contractació a jornada completa -Horari: torns rotatius i caps de setmana -Beneficis socials: Menjador Productes de l'empresa gratuïts en el menjador Zones de descans amb maquines café i *vending, microones, nevera. Servici de fisio i pilates. Pàrquing vigilat.
Operari Planxa i Pintura. Referència oferta 0061/2024 Lloc: Cullera Empresa: AutoCullera S.L Posats Vacants: 1 Funcions: -Planxa i pintura de vehicles. Requisits: -Disposar d'experiència. -Persona seriosa i responsable. -Vehicle per a desplaçar-se al lloc de treball. Condicions: -Salari negociable (a convindre) -Contractació a jornada completa
Operari/a Neteja Centres Escolars de l'empresa Grup Osga Referència oferta: 0060/2024  Localitats de la Ribera Baixa i Ribera Alta. Empresa: *Gupo *Osga Posats Vacants: més de 1 Funcions: -Neteja i desinfecció del mobiliari i les zones dels centres escolars assignats. Les aules, els corredors, els banys, les oficines, les sales de reunió, gimnàs, etc… Requisits: -Capacitat de treballar de manera independent i com a part d'un equip. -Coneixements de protocols i productes de neteja, desinfecció i maquinària. -Experiència prèvia i continuada en treballs de neteja. -Valorable estar en possessió del Certificat de Discapacitat igual o superior al 33% Condicions: -Contracte temporal amb possibilitat de continuïtat segons valia -Contractació entre 20 i 39 hores setmanals. -Horari de dilluns a divendres -Salari en funció conveni neteja
Preparador de Comandes amb possibilitat de passar a ser Carretoner de l'empresa Druni. Referència: 0059/2024 Lloc: diversos emplaçaments possibles (Alberic, Carlet, Alginet) Empresa: Druni Posats Vacants: diverses vacants Funcions: -Preparació de comandes. -Proveïment del magatzem i l'ordenació d'este. Requisits: -Valorable Carnet de Carretoner. -Vehicle per a desplaçar-se al lloc de treball. Condicions: -Possibilitat de dos tipus de contractació: Contracte a 32 hores, de dijous a diumenge en torns rotatius cada setmana de demà, vesprada i nit. Contracte a 40 hores, en torns rotatius en torns rotatius de demà, vesprada i nit. -Disponibilitat immediata. -S'oferix estabilitat i desenvolupament professional.
Lloc: Carcaixent Empresa: Bar Pich Llocs Vacants: Cuiner / a Requisits: -Experiència en el lloc Condicions: -Incorporació Immediata
Lloc: Alzira Empresa: Grup Mazo Posats Vacants: Operari/ a de logística carretoner/a Requisits: -Carnet de Carretoner: Ha de tindre carnet vigent per a operar carretons elevadors. -Experiència: Preferiblement, experiència prèvia en el maneig de carretons elevadors Funcions: - Maneig de Carretons Elevadors: Operar carretons elevadors per a moure, carregar i descarregar materials i productes en el magatzem o àrea de treball. - Càrrega i Descàrrega: Carregar i descarregar mercaderies de camions, prestatgeries i àrees d'emmagatzematge. - Seguretat: Complir amb les normes de seguretat i procediments establits per a evitar accidents i danys a la mercaderia.
Operari/a tèxtil avançat de l'empresa María Vercher. Referència oferta: 0054/2024 Lloc de treball: Algemesí Empresa: María Vercher Vacants: Operari/a Tèxtil Requisits: -Operari/a tèxtil amb experiència. -Experiència amb maquinària industrial: Maquinària Plana i Overlock (Puntada recta i remalladora)
Caps de Cuina. Referència oferta: 0053/2024 Lloc: Alginet Empresa: Sala San Francisco Posts Vacants: Caps de Cuina Requisits: -Es valorarà positivament la formació en el sector. -Tindre en vigor el carnet de manipulador d'aliments -Es Valorarà qualsevol altra formació o experiència en el lloc oferit. Condicions: -Salari brut de 23.000 euros anuals + plus variable amb experiència i creativitat. -Horari de treball de DIMECRES a DIUMENGE 9.30 a 18.30 amb 1 de descans
Lloc: Comarques de la Ribera i la Safor Empresa: Assegurances Asisa Lloc Vacant: Agent exclusiu en una gran companyia de salut i multiram d'assegurances personals. Requisits: Persones autònomes, emprenedores i responsables Condicions: Formació per part de l'empresa i reglada per la direcció general del segur inicial i continuada. Es garantix un pla de carrera de 4 anys, on el qual la quantia abonar és un fix mínim i màxim, més comissions. Possibilitat de creixement en l'empresa.
Delineant industrial Referència: 0047/2024   Lloc: Benifaió Empresa: Gómez Madrid Solucions Industrials S.L Posats Vacants: 1 Requisits: Estudis mínims: CFGS Fabricació Mecànica Experiència mínima; Almenys 3 anys Idiomes requerits; Anglés - Nivell Avançat Coneixements necessaris: SolidWorks Autodesk Inventor Domini de AUTOCAD- INVENTOR-SOLIDWORKS nivell avançat. Preferible formació en FP Delineant industrial. Capacitat de gestió, treball en equip, iniciativa, resolutiu Valorable: ERP ( SAGE) Residència a la província de València, preferentment voltants de Benifaió. Permís de conduir. Funcions:Disseny de plans de conjunt i de detall, per a la fabricació d'instal·lacions, depòsits, caldereria, canonades, Les tasques que desenvolupar seran: Presa de mesuraments i dades en obra. Elaboració de plans de conjunt, plans de fabricació, llistat de materials, llistat de plans, llistat de tall i làser, amb l'objectiu de satisfer les especificacions tècniques rebudes, optimitzant el disseny d'este. Generació d'ofertes internes de sol·licituds dels materials inclosos en el llistat de materials. Revisió dels projectes participats durant la fase de fabricació de les nostres instal·lacions, *asi com quan hi haja necessitat en la fase d'instal·lació i muntatge in situ. Suport en l'elaboració, estudi i redacció de pressupostos sota les indicacions del director de projectes. Condicions: Contracte indefinit. Retribució a convindre segons valia Horari: 07:00h a 15:00h Flexibilitat horària
Personal auxiliar cuina. Referència oferta 0046/2024 Lloc: Cullera Empresa: Hotel l´Escala II S.L Posats Vacants: 1 Funcions: Llavaplats Condicions: Salari segons conveni
Cambrera de Pis Referència oferta 0040/2024 Lloc: Cullera Empresa: Hotel l´Escala II S.L Posats Vacants: 1 Funcions: Neteja habitacions i zones comunes de l'hotel Condicions: Salari: segons conveni
Lloc: Carlet Empresa: Maqueset Sistemes Logístics Vacants: 4 Conductors/as per a transport internacional de mercaderies Requisits: Estar en possessió de tots els carnets i el CAP.
Cuidador
Lloc: Alcúdia
Empresa: Novadat
Funcions: Cuidar de l'orde i execució de les activitats de nit i de dia Col·laboració en programes d'hàbits, i modificació de conducta. Aplicar sota supervisió aplicar programes d'aprenentatge d'hàbits autònoms, habilitats i activitats rehabilitadores. Subministrar suport als usuaris en activitats d'higiene, alimentació administració de medicaments Controls d'assistència i d'integració.   Condicions: Salari segons conveni. L'horari seria de (12) h. Caps de setmana es lliura alternant, quan es treballa un cap de setmana, el següent es lliura. Conveni col·lectiu de centres específics de malalts mentals crònics.
𝐂𝐀𝐌𝐁𝐑𝐄𝐑/𝐀 𝐃𝐄 𝐒𝐀𝐋𝐀
𝐑𝐞𝐟𝐞𝐫𝐞̀𝐧𝐜𝐢𝐚 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚: 0036/2024
📍𝐋𝐥𝐨𝐜: Alginet
𝐄𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐚: San Patricio
✅𝐑𝐞𝐪𝐮𝐢𝐬𝐢𝐭𝐬:
Carnet de manipulador d'aliments.
Es valorarà l'experiència i qualsevol formació relacionada amb el lloc.
 
✅𝐂𝐨𝐧𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬:
Salari segons conveni.
𝐑𝐞𝐟𝐞𝐫𝐞̀𝐧𝐜𝐢𝐚 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚: 0035/2024
𝐋𝐥𝐨𝐜: Alzira
𝐄𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐚: Interpreta Natura
 
𝐅𝐮𝐧𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬:
Gestionar projectes (mediambientals, socials, voluntariat)
Control equips de treball.
Comunicació amb els clients.
Organitzar esdeveniments
 
𝐑𝐞𝐪𝐮𝐢𝐬𝐢𝐭𝐬:
No es requerix formació universitària.
Es valorarà sobretot que tinga mínim 3 anys d'experiència.
Ganes d'aprendre, créixer professionalment i bona actitud.
 
𝐂𝐨𝐧𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬:
Contracte indefinit
Jornada Completa
Possibilitat de teletreballar alguns dies i flexibilitat horària.
Salari segons conveni.

CAPTADOR D'IMMOBLES

Referència oferta: 0034/2024

📍 Lloc: Cullera

Empresa: Gestitur Estate Agency

Funcions:  Captació d'immobles per a immobiliària.
Requisits: Persona autònoma i responsable. Excel·lents aptituds de comunicació verbal. Motivació, iniciativa i caràcter resolutivu
Condicions: Formació. Sou més incentius. Incorporació immediata. Possibilitat de creixement en l'empresa. Mitja jornada.
𝐎𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐃𝐄 𝟏ª 𝐅𝐔𝐒𝐓𝐄𝐑𝐈𝐀 𝐌𝐄𝐓𝐀̀𝐋·𝐋𝐈𝐂𝐀
📍𝐋𝐥𝐨𝐜: Gavarda
𝐄𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐚: Metàl·lica integral
𝐑𝐞𝐟𝐞𝐫𝐞̀𝐧𝐜𝐢𝐚 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚: 0023/2024
✅𝐑𝐞𝐪𝐮𝐢𝐬𝐢𝐭𝐬: Oficial de 1ª per a fusteria metàl·lica amb experiència mínima de 2 anys i carnet de conduir.
✅𝐅𝐮𝐧𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬: Treballs amb ferro i acer inoxidable (portes, reixes, escales, balcons, mobiliari, etc.). També sostres i tancaments amb panells sandvitx, portes de garatge i automatismes.
✅𝐂𝐨𝐧𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬: Jornada completa. Salari segons conveni. Contracte indefinit.
𝐎𝐏𝐄𝐑𝐀𝐑𝐈 𝐀𝐆𝐑𝐈́𝐂𝐎𝐋𝐀. Referència 0019/2024
📍𝐋𝐥𝐨𝐜: Rafelguaraf
𝐄𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐚: Naranjas Juval

PINTOR VEHICLES. Referència 0011/2024

📍 Lloc: Carlet

Empresa: Talleres Paravela S.L.

Requisits: Disposar d'experiència.

Condicions: Jornada completa, de dilluns a dijous de 8:00 a 13:30 i de 15:30 a 19:00. Divendres de 8:00 a 13:30.

PLANXISTA. Referència 0010/2024

📍 Lloc: Carlet

Empresa: Talleres Paravela S.L.

Requisits: Disposar d'experiència.

Condicions: Jornada completa, de dilluns a dijous de 8:00 a 13:30 i de 15:30 a 19:00. Divendres de 8:00 a 13:30.

SOLDADOR. referència oferta 0006/2024

📍 Lloc: l'Alcúdia

Empresa: IMECAL S.L.

Funcions: Soldadura TIG i MIG, coneixements d'interpretació de plànols.

Requisits: Experiència mínima d'1 any en soldadura TIG - MIG i coneixements d'interpretació de plànols. Es farà prova de destresa per establir categoria professional.

Condicions:

  • Contracte a temps complet. 3 mesos + 3 mesos + indefinit.
  • Jornada partida i torns rotatius segons necessitats de l'empresa.
  • Beneficis socials.

ENGINYER/A TÈCNIC - PROJECTISTA - TÈCNIC/A DE PRODUCCIÓ. Referència oferta 0004/2024


📍 Lloc: l'Alcúdia

Empresa: IMECAL S.L.

Requisits:

  • Experiència mínima de 2 anys.
  • Grau Superior en Fabricació Mecànica.
  • Coneixements d'Autocad, Autodesk Inventor, Lantek, etc.

Condicions: Contracte indefinit, jornada completa. Salari a determinar segons vàlua.

TÈCNIC/A D'ATENCIÓ A PERSONES. Refèrencia oferta 0002/2024

EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

📍 Lloc: l'Alcúdia

Empresa: Somajors

Requisits: Auxiliar d'infermeria i/o certificació de professionalitat

Condicions: Jornada completa

𝐏𝐋𝐀𝐍𝐗𝐈𝐒𝐓𝐀-𝐏𝐈𝐍𝐓𝐎𝐑/𝐀. Referència 0041/2024
𝐑𝐞𝐪𝐮𝐢𝐬𝐢𝐭𝐬
✅5 anys d’experiència
𝐂𝐨𝐧𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬
Jornada completa
Incorporació IMMEDIATA
📍Lloc: Guaduassuar

OPERARIS-OPERÀRIES d’alimentació. Referència 0042/2024

Amb discapacitat i/o incapacitat

 📍Lloc: Carlet

𝐑𝐞𝐪𝐮𝐢𝐬𝐢𝐭𝐬

🚗Vehicle IMPRESCINDIBLE

Funcions

- Treball en línia d’alimentació

- Disposar la mercaderia acabada sobre un palet per al seu emmagatzematge i transport posterior facilitant la manipulació.

- Tenir en compte la fitxa de paletitzat.

- Revisar que els palets estiguen en bones condicions.

- Ubicació del material no conforme als contenidors habilitats.

𝐂𝐨𝐧𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬

- Torn rotatiu matí i vesprada (Dilluns-Divendres). També hi ha opcions de torn rotatiu (matí-vesprada i nit) amb plus de nocturnitat.

- Salari 15.000 € - 16.000 € bruts anuals.

CARRETONERS-CARRETONERES. Referència oferta 0043/2024 Amb discapacitat i/o incapacitat 📍Lloc: Alzira 𝐑𝐞𝐪𝐮𝐢𝐬𝐢𝐭𝐬 - Diploma de carretoner/a en vigor. - Domini de carretó FRONTAL i/o RETRÀCTIL. - Disponibilitat per a torn rotatiu (Matí-Vesprada-Nit). Plus de nocturnitat. 🚗 Imprescindible vehicle propi. Funcions - Verificar que es disposa de tot el material necessari mitjançant mitjans informàtics. - Ubicar la mercaderia a la zona designada. - Abastir matèries primeres i retirada de producte acabat dels llocs de treball. - Mantenir l’ordre en la zona d’emmagatzematge. 𝐂𝐨𝐧𝐝𝐢𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬 Salari: 16.000 €-18.000 € anuals

OPERARIS-OPERÀRIES AGRÍCOLES. Referència 0044/2024

📍Lloc: Alberic

vacants per a labors de camp, poda de fruiters i cítrics

Empresa: Agro Tata

Jornada completa

Contracte: fixe discontinu

PERSONAL DE MAGATZEM. Referència 0045/2024

Amb discapacitat

📍 Lloc: Algemesí

Empresa: Verdnatura

Condicions:

  • Jornada completa.
  • Contracte indefinit.
  • Salari 1.506,42€ bruts/mes.
  • Es treballa de dilluns a diumenge amb els descansos obligatoris.

 

Formarás parte de la base de datos de la Ribera Impulsa, en el formulario te haremos algunas preguntas para conocer mejor tu perfil y así enviar a las empresas el mayor número de candidatos que se ajusten mejor al perfil que están requiriendo.

Si consideramos además que tu CV es mejorable nos pondremos en contacto contigo para orientarte en el apasionante mundo de la búsqueda de ocupación.

Si tienes problemas para subir tu CV puedes contactarnos a este número: 

670 71 24 18