14
JUNY

08:30

Comença a digitalitzar el teu negoci. Perfil D'Empresa de Google.. SEO Local ( L'Alcùdia)

CENTRE ENRIC VALOR. EPA. c/ Picasso, 16, L'ALCÙDIA

Destaca sobre la teua competència gràcies al teu perfil d'empresa de Google

En aquest curs aprendrem a gestionar i optimitzar la visibilitat del nostre comerç en Google. Quals són les fonts de dades i factors de posicionament més importants per a Google, i maneres d'aconseguir ressenyes de qualitat i així augmentar la nostra popularitat dins del cercador.

Millora el teu posicionament SEO local amb alguns consells pràctics que optimitzarem en el pròxim taller gratuït per a comerços i empreses.

23
JUNY

09:15

IMPRESSIONA AMB LES TEUES XARXES

ADL CULLERA

Saps que el 85% dels responsables de Recursos Humans visiten les xarxes socials dels candidats abans de contactar? Optimitza les teues xarxes socials: Converteix-te en un professional que marca la diferència Aprendrem a saber transmetre la informació més valorada per les empreses i on buscar algunes ofertes. Vine i prepara les teues xarxes de forma correcta al taller de MARCA PERSONAL

28
JUNY

09:00 - 14:00

e-Talent (5 hores)

CEPA L'ALCUDIA. Carrer de Picasso, 16.

Sabem que tens talent i que vols demostrar del que eres capaç! Durant una jornada molt dinàmica podràs millorar i optimitzar la teua marca personal perquè els tècnics de selecció descobrisquen en tu al candidat perfecte!  Un sessió amb diverses activitats per a optimitzar el teu perfil professional on en finalitzar realitzaràs diverses entrevistes de treball amb les principals empreses de la Ribera de Xúquer. Si estàs buscant treball o vols millorar la teua ocupabilitat està és la teua oportunitat.