08
FEBRER

15:00

Taller de disseny creatiu amb CANVA per a no professionals (Alcudia)

Casa dels llauradors. Plaça país valencià 7

Aprén a dissenyar d'una forma fàcil i divertida, mostrant el millor de la teua marca, el teu negoci, productes, serveis i aspectes diferencials a través de la creativitat. Descobriràs tots els avantatges i aplicacions d'utilitzar CANVA per a dissenyar continguts d'estètica professional per a la teua empresa o negoci. Milloraràs les teues xarxes socials, productes i serveis i aconseguiràs una major difusió i captaràs l'atenció dels teus potencials clients. Podràs crear infinitat d'il·lustracions com a presentacions, postals, cartells, pòsters i molt més. L'Alcudia

14
FEBRER

09:30

Les Xarxes Socials i la fitxa de Google els teus aliats per a millorar la teua presència en la xarxa

Casa de la joventut. Carrer Sant Vicent, 3. Pobla llarga

Taller pràctic d'Instagram i Facebook per a empreses o comerços, com destacar amb els teus Reels i millorar el teu feed per a tindre una imatge homogènia. Obtindre i analitzar les estadístiques i treballar els hashtag. A més en aquest curs aprendrem a gestionar i optimitzar la visibilitat del nostre comerç en Google. Quals són les fonts de dades i factors de posicionament més importants per a Google, i maneres d'aconseguir ressenyes de qualitat i així augmentar la nostra popularitat dins del cercador. Millora el teu posicionament SEO local amb alguns consells pràctics que optimitzarem en el pròxim taller gratuït per a comerços i empreses.

21
FEBRER

14:30

Destaca sobre la teua competencia gràcies al teu perfil d'empresa a Google. Favara

Ludoteca

Destaca sobre la teua competència gràcies al teu perfil d'empresa de Google

En aquest curs aprendrem a gestionar i optimitzar la visibilitat del nostre comerç en Google. Quals són les fonts de dades i factors de posicionament més importants per a Google, i maneres d'aconseguir ressenyes de qualitat i així augmentar la nostra popularitat dins del cercador.

Millora el teu posicionament SEO local amb alguns consells pràctics que optimitzarem en el pròxim taller gratuït per a comerços i empreses.