Market Ribera de Xúquer

El Market Ribera de Xuquer  és una iniciativa que pretén afavorir i impulsar als comerços de la Ribera de Xúquer a fer el salt a la venda en línia. El comerç de barri i les botigues tradicionals no deixen de ser-ho per oferir-te els seus productes i serveis en Internet.

Gràcies a les teues compres aquests comerciants o autònoms poden competir amb les grans cadenes que operen en Internet però amb el valor afegit que amb aquestes compres estàs afavorint a la teua botiga de barri amb la qualitat dels productes de sempre, tradicionals, de km 0 i de proximitat. -Alguns amb denominació d'ecològics i sostenibles al medi ambient. Aposta per un futur més net i pròxim!

Es tracta d'un aparador virtual perquè pugues localitzar productes típics de la Ribera de Xúquer com arròs, caqui, dolços, mel, xocolate a més d'aquelles botigues que segueixen els seus processos de manera artesanal. En definitiva, aquestes compres recauen directament en empreses locals i que generen centenars de llocs de treball. 

Si eres un comerç i vols que els teus productes apareguen en aquesta web de manera completament gratuïta posa't en contacte amb nosaltres.

Per a comerços/empreses: clientes@marketrieberadexuquer.es