Sabem que tens talent i que vols demostrar del que eres capaç!

Durant una jornada molt dinàmica podràs millorar i optimitzar la teua marca personal perquè els tècnics de selecció descobrisquen en tu al candidat perfecte!

Un sessió amb diverses activitats per a optimitzar el teu perfil professional on en finalitzar realitzaràs diverses entrevistes de treball amb les principals empreses de la Ribera de Xúquer. Si estàs buscant treball o vols millorar la teua ocupabilitat esta és la teua oportunitat.

Serà el pròxim dimarts 25 de juny les 9:00 h en el Centre Cultural Enric Valor.

Necessitem que ens envies el teu CVAfanya't ! deixarem les inscripcions obertes fins al 19 de juny  a les 14 hores.

Que ens envies el teu currículums un requisit per a poder accedir a les entrevistes, si no coneixem el teu perfil difícilment podrem ajudar-te a encaixar en una empresa i li donarem l'oportunitat a una altra persona. Més informació candidats al 673 32 26 26. 

Si eres una empresa, tens vacants i t'agradaria participar per a captar candidats/as posa't en contacte amb nosaltres: allacer@consorcidelaribera.com o crida al  674 76 40 85.

PROGRAMA D'ACTIVITATS:

9.00 h. Presentació jornada.

9.30-11.15 h Macro-entrevistes en viu. Diverses empreses rellevants de la Ribera de Xúquer estaran allí presents per a veure com et desemboliques i on tindran oportunitat d'entrevistar-te amb elles.

9.40-11.15 h - Shooting. 

Tindràs a la teua disposició un fotògraf professional on et realitzarà fotografies perquè els altres puguen veure el teu talent interior. 

10.00 - 11.30 h - Tallers 

Tindràs a la teua disposició un taller de marca personal 

 11.15 - 11.45 h Coffee Break

11.45 - 13.30 h Macro-entrevistes en viu. 

Diverses empreses rellevants de la Ribera de Xúquer estaran allí presents per a veure com et desemboliques i on tindran oportunitat d'entrevistar-te amb elles.

11.45 a 13.15. - Shooting. 

Tindràs a la teua disposició un fotògraf professional on et realitzarà fotografies perquè els altres puguen veure el teu talent interior. 

13.45 h - Cloenda

LA RIBERA IMPULSA 4.0  és un programa d'innovació social, integral, participatiu i dinàmic del PATER (Pacte Territorial per a l’Ocupació a la Ribera) que, a través de l'ús de les noves tecnologies i de la digitalització, pretén millorar la inserció laboral de les persones i afavorir la innovació i l'emprenedoria digital de les empreses.