Sabem que tens talent i que vols demostrar del que eres capaç!

Durant una jornada molt dinàmica podràs millorar i optimitzar la teua marca personal perquè els tècnics de selecció descobrisquen en tu al candidat perfecte! 

Un sessió amb diverses activitats per a optimitzar el teu perfil professional on en finalitzar realitzaràs diverses entrevistes de treball amb les principals empreses de la Ribera de Xúquer. Si estàs buscant treball o vols millorar la teua ocupabilitat està és la teua oportunitat.

Les inscripcions són gratuïtes, ens posarem en contacte amb tu perquè ens faces arribar el teu currículum. L' aforament màxim serà de 40 candidats/as.

Les pròximes edicions se celebraran a Benifaió, Carcaixent i Algemesí. Inscriu-te a un únic esdeveniment, el més pròxim a la teua localitat: el dimecres 22 de novembre en Carcaixent i el dimarts 5 de desembre en Algemesí.  

Necessitem que ens envies el teu CV, ja que és un requisit per a poder accedir a les entrevistes, si no coneixem el teu perfil difícilment podrem ajudar-te a encaixar en una empresa i li donarem l'oportunitat a una altra persona.

Més informació candidats: 673 32 26 26
Més informació empreses: 670 71 24 18

PROGRAMA D'ACTIVITATS:

 9.00h. Presentació jornada. 

09.20h Elevator pitch dinàmic general de tots els candidats. 

Faràs un discurs, breu i concís, que té com a objectiu presentar-te i aconseguir persuadir a l'audiència en el temps que dura un viatge en ascensor: és a dir, entre 45 segons i 2 minuts. 

10.00 - 14.00 h - Shooting. 

Tindràs a la teua disposició un fotògraf professional on et realitzarà fotografies perquè els altres puguen veure el teu talent interior. 

10.00 - 12.30 h - Tallers 

Tindràs a la teua disposició diversos tallers per a optimitzar el teu CV i les teues xarxes socials. Els tècnics de selecció es quedaran impressionats amb el teu perfil professional.

    1. Marca personal

    2. Currículum 

 11.00 - 11.30 h Coffee Break

11.30 - 13.30 h Macro-entrevistes en viu. 

Diverses empreses rellevants de la Ribera de Xúquer estaran allí presents per a veure com et desemboliques i on tindran oportunitat d'entrevistar-te amb elles.

14.00 h - Cloenda

LA RIBERA IMPULSA 4.0  és un programa d'innovació social, integral, participatiu i dinàmic del PATER (Pacte Territorial per a l’Ocupació a la Ribera) que, a través de l'ús de les noves tecnologies i de la digitalització, pretén millorar la inserció laboral de les persones i afavorir la innovació i l'emprenedoria digital de les empreses. Inscriu-te ara