Sabem que tens talent i que vols demostrar del que eres capaç!

Durant una jornada molt dinàmica podràs millorar i optimitzar la teua marca personal perquè els tècnics de selecció descobrisquen en tu al candidat perfecte! 

Un sessió amb diverses activitats per a optimitzar el teu perfil professional on en finalitzar realitzaràs diverses entrevistes de treball amb les principals empreses de la Ribera de Xúquer. Si estàs buscant treball o vols millorar la teua ocupabilitat està és la teua oportunitat.

Serà el próxim dimecres 22 de novembre al hotel City Express San Fernando de Carcaixent. 

Les inscripcions són gratuïtes, ens posarem en contacte amb tu perquè ens faces arribar el teu currículum. L' aforament màxim serà de 40 candidats/as.

Necessitem que ens envies el teu CV, ja que és un requisit per a poder accedir a les entrevistes, si no coneixem el teu perfil difícilment podrem ajudar-te a encaixar en una empresa i li donarem l'oportunitat a una altra persona.

Més informació candidats: 673 32 26 26
Més informació empreses: 670 71 24 18

PROGRAMA D'ACTIVITATS:

 9.00h. Presentació jornada. 

Recepció candidats, presentació dels grups de treball i formació dels equips. 

9.40 a 11.15. Tallers  i entrevistes en viu

Un grup participarà en un taller de motivació i marca personal. Mentrestant un altre grup s'enfrontarà a la ronda d'entrevistes. Cada participant tindrà la seua hora assignada i a les empreses a les quals ha de dirigir-se.  

Diverses empreses rellevants de la Ribera de Xúquer estaran allí presents per a veure com et desemboliques i on tindras l'oportunitat d'entrevistar-te amb elles.

9.40 a 11.15 h. - Shooting. 

Tindràs a la teua disposició un fotògraf professional on et realitzarà fotografies perquè els altres puguen veure el teu talent interior. 

 11.15 - 11.45 h. Coffee Break

11.45 a 13.15 h. Taller i entrevistes

Tindràs a la teua disposició diversos tallers per a optimitzar el teu perfil pofessional i les teues xarxes socials. Els tècnics de selecció es quedaran impressionats amb el teu perfil professional. Un grup participarà en un taller de motivació i marca personal. Mentrestant un altre grup s'enfrontarà a la ronda d'entrevistes. Cada participant tindrà la seua hora assignada i a les empreses a les quals ha de dirigir-se. 

11.45 a 13.15. - Shooting. 

Tindràs a la teua disposició un fotògraf professional on et realitzarà fotografies perquè els altres puguen veure el teu talent interior. 

13.45 h - Cloenda

Inscripcions tancades!!

e-Talent de Carcaixet 22 de novembre 

 

LA RIBERA IMPULSA 4.0  és un programa d'innovació social, integral, participatiu i dinàmic del PATER (Pacte Territorial per a l’Ocupació a la Ribera) que, a través de l'ús de les noves tecnologies i de la digitalització, pretén millorar la inserció laboral de les persones i afavorir la innovació i l'emprenedoria digital de les empreses. Inscriu-te ara