Sabem que tens talent i que vols demostrar del que eres capaç!

Durant una jornada molt dinàmica podràs millorar i optimitzar la teua marca personal perquè els tècnics de selecció descobrisquen en tu al candidat perfecte! 

Un sessió amb diverses activitats per a optimitzar el teu perfil professional en la qual, en finalitzar, realitzaràs diverses entrevistes de treball amb les principals empreses de la Ribera del Xúquer. Si estàs buscant treball o vols millorar la teua ocupabilitat, està és la teua oportunitat. 

Les inscripcions són gratuïtes, ens posarem en contacte amb tu perquè ens faces arribar el teu currículum. L'aforament màxim és de 40 candidats/ates.

Necessitem que ens envies el teu CV, ja que és un requisit imprescindible per a poder accedir a les entrevistes; si no coneixem el teu perfil, difícilment podrem ajudar-te a trobar una empresa, i li oferirem l'oportunitat a una altra persona.

Més informació (candidats/ates): 673 32 26 26
Més informació (empreses): 670 71 24 18

PROGRAMA D'ACTIVITATS:

9.00h - Presentació jornada.  

Recepció candidats, presentació dels grups de treball i formació dels equips. 

9.15 a 10.15 h - Xarrades motivacionals

 

10.15 a 11.15 h Taller i entrevistes 

El primer grup s'enfrontarà a la ronda d'entrevistes. Diverses empreses rellevants de la Ribera de Xúquer estaran allí presents per a veure com et desemboliques i on tindras l'oportunitat d'entrevistar-te amb elles. 

 

 

10.15 a 11.15 h  - Shooting

Tindràs a la teua disposició un fotògraf professional on et realitzarà fotografies perquè els altres puguen veure el teu talent interior.

 

11.15 - 11.40 h - Coffee Break

 

11.40 a 13.40  h - Taller i entrevistes

El segon grup s'enfrontarà a la ronda d'entrevistes. La resta participarà en un taller de marca personal.  

Diverses empreses rellevants de la Ribera de Xúquer estaran allí presents per a veure com et desemboliques i on tindras l'oportunitat d'entrevistar-te amb elles.

 

11.40 a 13.20 - Shooting 

Tindràs a la teua disposició un fotògraf professional on et realitzarà fotografies perquè els altres puguen veure el teu talent interior. 

 

13.45 h - Cloenda

 

LA RIBERA IMPULSA 4.0  és un programa d'innovació social, integral, participatiu i dinàmic del PATER (Pacte Territorial per a l’Ocupació a la Ribera) que, a través de l'ús de les noves tecnologies i de la digitalització, pretén millorar la inserció laboral de les persones i afavorir la innovació i l'emprenedoria digital de les empreses. Inscriu-te ara