PATER OFEREIX SUPORT I ASSESSORAMENT ALS EMPRENEDORS DEL ‘VIVER D’EMPRESSES’ D’ALMUSSAFES

L’Ajuntament d’Almussafes ha signat un conveni de col·laboració amb el PATER per a donar suport als nous emprenedors que s’instal·len al ‘Viver d’Empreses’ de la localitat. En virtut de l’acord, tècnics del Pacte Territorial per l’Ocupació en la Ribera oferiran assessorament econòmic i local als empresaris de la incubadora. Amb esta labor de consultoria es pretén facilitar el començament de les empreses de nova creació i ajudar a solucionar tots els dubtes i gestions administratives naturals a la fase d’arrencada dels projectes.

Les noves dependències municipals per a emprenedors d’Almussafes es troben en la segona planta del Centre de Salut. Les instal·lacions consten de tres locals independents de 12m2 amb dotació de llum, electricitat o climatització. Una comissió tècnica avaluarà cadascuna de les sol·licituds de pimes i nous empresaris per a beneficiar-se d’estos despatxos.

Translate »