PATER PARTICIPARÁ EN LA ‘SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA’ AMB UNA PONÈNCIA SOBRE OCUPABILITAT ‘VERDA’ EN CONSTRUCCIÓ

El Pacte Territorial per l’Ocupació en la Ribera presentarà el 16 de juny a Brussel·les les primeres conclusions sobre ocupabilitat en el sector de la construcció sostenible obtinguts en la fase de recerca del projecte ‘Connecting People for Green Skills’. Este projecte internacional, que està liderat des d’Espanya per PATER, té entre els seus objectius assenyalar oportunitats laborals, identificar manques formatives o d’experiència de la mà d’obra i, finalment, proporcionar eines formatives que faciliten l’empleabilitat en activitats vinculades a la construcció ‘verda’, la rehabilitació amb criteris d’eficiència energètica o l’edificació responsable amb el medi ambient.

La Setmana Europea de l’Energia és un esdeveniment de la Unió Europea que durant tres dies reuneix a Brussel·les les principals iniciatives, organitzacions i professionals que treballen en l’impuls de l’energia ‘neta’ o el consum més eficient dels recursos energètics. En 2015 las jornades celebren el seu dècim aniversari.

PATER aprofitarà l’esdeveniment internacional per a donar a conèixer el resultat dels projectes de desenvolupament sostenible en la comarca de la Ribera que compten amb suport de finançament europeu, en el marc del programa ‘Conoce Y Actúa’.

 

Deja un comentario

Translate »